Toprakyunus1620 2 bucuk yaşında oğlum 10 gündür hasta zaten yemeyen bi çocuktu su an asla hiç bir şey yediremiyorum sabah 10 da kahvaltı yaptık saat 9 oldu hala bir şey yemedı ne meyve ne baska bişey hiç bir şey yemıyor yardım lütfen
Whitewomen Toprakyunus1620 Sevdiği seyler varsa onları yapın. Oyun oynarak yedirin dikkatini başka yere yönlendirin o sırada yedirin.
elifinannesi53 Toprakyunus1620 ahh yeme konusundan o kadar muzdaripiz ki bizde yemiyor içmiyor sürekli kabız 😫
Efe36annesi Toprakyunus1620 benim oğlumda 2 yaşında hiç birşey yemiyordu götürdüm doktora kansız mış o da iştah kesiyormuş o yüzden sonra doktor ilaç verdi kan ilacı şimdi iyi çok şükür isterseniz sizde bi götürüp baktırın🙂
mucizem_200921 Toprakyunus1620 sofra serseniz önüne versenz kendisi yese ben öyle yapark çözüm buldum çorba zamanları ise oğlum bunu annenin vermesi lazım sna sürpriz vercm diorm 16 aylık oturur yedirirm ama aç olmadı mı illa yiyck diye kaşığı zorla ağzına vermeyi bırktm önüne veriyorum döke döke yiyor en azndn yediğini görüyorum misal akşam nohutlu pilav yapmıştım çok sevdi kendisi kaşıkla yemeye çalışırken ben de aynı anda yediriyorum
Toprakyunus1620 Whitewomen valla cıkolatalı ekmek yiyo vermediğim zaman kuru ekmek zeytın peynır kahvaltı tarzı şeyler yıyor yumurta falan yemiyor pankekin içine koyuyorum öyle yiyo sebze meyve hiç bir şey yemiyor 🤦🏼♀️
elifinannesi53 Toprakyunus1620 hasta olduğu için mi yemiyor hep mi aynı canım benim kızım genel olarak yemiyor da
Toprakyunus1620 elifinannesi53 benimkide yemiyor makarna köfte cocuklar seviyor oğlum yemıyor bı ara yemıstı sonra gene yememeye başladı hasta olunca iyice kesti ne vereceğimi şaşırdım siz ne veriyorsunuz farklı bişeyler yapıyor musunuz
elifinannesi53 Toprakyunus1620 benimki meyve yemiyor canım suyu da zorla günde iki bardak kadar içirıyorum yediği şeyler yoğurt çorbası tarhana çorbası eti tavuğu da seviyor Allahtan ama herşeyi zorla günde iki kase yemek yese şükrediyorum kahvaltıda da aynı yerse bi yumurta çikolatalı ekmek o kadar
Toprakyunus1620 Efe36annesi valla 20 gündür hastayız 😞 pazartesi tekrar kontrolümüz var tekrardan söylücem
Toprakyunus1620 elifinannesi53 2 gündür kahvaltısını güzel yapıyor masallah ama çorba aksam yemegı yok zaten normaldeyse yemıyordu ama sevdiği seyler illaki vardı bakalım pazartesi kontrolümüz var ne olucak
elifinannesi53 Toprakyunus1620 bana da haber verir misin durumu ne diyecek bakalım benim kız da aynı hemen hemen zorla su görünce su istiyo görmeyince yok yemek aklına gelmez
Toprakyunus1620 elifinannesi53 biz en son kedi almıştık ondan da alerji olduk şimdi sahiplendirdik doktor bi ilaç verdi Masallah o baya iştah açtı su an
Toprakyunus1620 Toprakyunus1620 kontrole gittik ama hala aynı cicibebeli süt bide kahvaltıdan baska hiç bir şey yemiyor bunaldım artık