Elif112 Merhaba arkadaşlar benim bebeğimin çoklu gıda alerjisi var, su an 13 aylık sormak istediğim şey bebeğinde mercimek alerjisi olan varmı acaba, ben ne zaman mercimek yesem aşırı huysuz ve gece uyanıp kivranma şeklinde uykuya tekrar dalamamasi oluyor kendisine vermedim şüphelendiğim icin henüz bu durumu yaşayan anneler varmı acaba
Cigdemelek Elif112 kırmızı mercimek alerjik besindir. Kırmızı olan çoğu besin alerjik zaten. Bize doktorumuz yeşil mercimek yedirebilirsin demişti. Yine de bir doktorunuza sorun isterseniz.
Aysenil_ Elif112 Türkiye’de en çok görülen gıda alerjisi mercimek alerjisidir bunu çoklu gıda alerjisi olan bebeğimin doktoru dedi.Deri testinde mercimeğede bakıyorlar negatif çıktıysa bir sorun olmaz
Elif112 Meltemidil ikinci ayında mukuslu kaka egzamasi ve çok gazı vardı o şekilde anlamıştım tanı koyulması 5.ayi buldu diyete rağmen geçmiyordu çoklu besin alerjisiymiş meger
Elif112 Cigdemelek evet evet biliyorum doktorumuza sordum mesajla oda sık rastlanılan bir alerji fakat gazda yapar dedi mercimek döküntü olmadığı için arada kaldık gerçi kendine direk versek muhtemelen o zaman olur döküntü anne sütünden daha az geciyor
Meltemidil Elif112 egzamaları nasıldı bizde 2 aylığız ve kakamız son 1 haftadır hep mukuslu , diz kapaklarında pütür pütür gözle net görülmeyen ama dokununca ele gelen minik sivilcecikler var böyle birşeymiydi sizin
Meltemidil Elif112 egzamaları nasıldı bizde 2 aylığız ve kakamız son 1 haftadır hep mukuslu , diz kapaklarında pütür pütür gözle net görülmeyen ama dokununca ele gelen minik sivilcecikler var böyle birşeymiydi sizin@d
Elif112 Meltemidil bizimkiyle çok benzer sikayetleriniz gazi varmı peki biraz takip edin yediklerinizle artiyormu