Mukaddes_5 Kizlar bebegim 5 aylik üstünü cok kalin giydirmesemde uyurken kafasi cok terliyor. Kafasinin olduğu bölge sırılsıklam oluyor. Yasadinjz mi böyle birsey
Aselin_annesii Mukaddes_5 benimkinde 3 aylık çok terliyor burda bekliyim bakalım bilgili anneler yorum yaparsa diye 💕
minikordek Mukaddes_5 komple kafasıysa bilemiyorum ama ben doktoruma ense bölgesi çok terliyor dediğimde burnu tıkalıdır demişti
11Hilal11 Mukaddes_5 d vitamini eksikliği olabilir benim kizimda oyleydi kan tahlilinde d vitamini eksik cikmisti
Mukaddes_5 Aselin_annesii benim emerken terliyor sabaha kadar uyuyuncada ense kismi ozellikle su gibi
_Goktugunannesi__ minikordek Yaa ondan mı kaynaklı, benim bebeğim de ense kısmı terliyor kıyafeti ıslanıyor evet burnu da sürekli tıkanan bi bebek günde 3 4 kez açıyorum
Mukaddes_5 minikordek arka kafa tarafi ve ense kismi cok . Ama ben burnunu her gun serum suyuyla aciyorm pek mumkun degil tikali kalmasi
minikordek Mukaddes_5 ben de aslında tıkanıklık vs hissetmiyorum ama bilemedim öyle dedi🤷serum fizyolojik sık dedi kullanıyorum aslında dedm ama üstüne bir şey demedi🤣
Berkeveannesi Mukaddes_5 aşkım benim bebeğim de 10 aylık uyurken aşırı derecede kafası terliyor bebeklerin öyleymiş
ikibebeli-hayat Mukaddes_5 bebekler uykudayken hormonları ve beyin fonksiyonları çok hızlı çalışır Buda kafada terleme yapabilir oğlumda öyleydi bebekken çok araştırıp doktorla görüşmüştüm ama bu durum 2 yaşından sonra geçti
Ciisemmm Benim kızım yarın 1 yaşında olacak hala kafası terler vücudunda bişey olmaz ama çarşafta kafasının olduğu yer ıslak iz olur