cicikom Anne sütü yanında mama takviyesi de yapmaya başlayacağım kilo alımı az olduğu için. Bu şekilde giden annelerin tavsiyesine ihtiyacım var Meme reddi olur mu ? Olursa, Mamayı verdikten ne kadar süre sonra olur? Olmaması için ne yapmalıyım
Ahsenmommii cicikom ben lansinoh biberon kullanıyorum gece 1 kez 60 ml mama verip üzerine emziriyorum doyana kadar 3 4 saat uyuyor sonra meme veriyorum gün içinde mama sadece 1 kez gece rahat uyumamiz için 😁meme reddi de olmadı
Gazmoms Ben de hem meme hem mama kullanıyorum Memeyi reddetmedş Sadece atak haftasında olmustu birgün meme emmemişti ertesi gün de mama içmedi hep meme emdi Sabah öğle akşam yatarken veriyorum mama o da tok tutuyor diye Bir de akşam misafirim olursa birden gazla iki kez veriyorum
Ebrargunal Biz de meme mama şeklinde gidiyoruz ama mamayı günde sadece 1 kez veriyorum çoğunlukla emziriyorum. Meme reddi olmadı biz de lansinoh biberon kullanıyoruz
Kalkank Mama kabızlık yaptı mı sizde. Bende meme mama devam ediyorum. Mamayı günde en fazla 2 kere veriyorum