Brc12 Kizlar merhaba bebeğim 7 aylık anne sütüyle beslenip arada mamada veriyorm zorda kalınca 1 ay oldu ek gidaya başladık ne tadimlari basaryla geçtik nede mamalar yapiyorm hicbiturlu ağzını açmıyor ne yapicam bu şekilde ben yardımcı olun lutfen
Deniz25 Brc12 şuda durayım 7 aylık kızım sadece mama içiyor oda azar azar başka hiç birşey yemiyor o kadar iştahsız ki deli oluyorum bazen
Ballilokma_annesi Brc12 merhabalar o dönemde benim oğlumda öyleydi. O kadar zorlaniyordum ki yemek saatlerinden nefret eder hale gelmiştim. Zamanla duzeldi. Şimdi 18 aylık sevdiği yemeği kendi kaşıkla yiyor arada ben de ek kaşıkla destek oluyorum.
Sblatc Brc12 benim kızımda ilk aylar ağzını açmıyodu bi süre kaşıkla bermeyin elinizle verin. Kızım 1 yaşına geldi hala düzgün yemek yemiyo. Şimdiden stres yapmayın. Kime sorsam emzirme dönemi bitene kadar düzgün yemiyolar diyo
Brc12 Deniz25 şimdi az önce bazı arastrmalar yaptm oğluma pirinç unlu irmikli muzlu pekmezli puding yaptm yemedi aradan zaman geçti biraz emzirdim sonra tekrar teklif ettm yedi bı sansmiydi bu bilmiyorum ama yarn yine bu şekil demicem sizde deneyin işe yarar belki.
Deniz25 Brc12 ben şimdi bebeğimin ne yemediğini yazamam ama ne sevdiğini söyleyeyim formül mama elma yoğurt ve havuç bunlar başkada yemiyor deli oluyorum