Eylem1 Merhabalar güzel anneler, bir göğüsümün içi yarısı fena şekilde yanıyo arada dayanılmaz bir hal alıyo. Göğüs ucu çatlağımda var bide o acısı. Sizler yaşadınız mı önereceğiniz şeyler var mı
umutunannesiiii Eylem1 mastit olabilir mi öyleyse o göğsü boşalana kadar sık emzirme yapın bebek tam boşaltamıyorsa emzirme sonrası sağım yapın ılık duş alın
Mevoo25 Eylem1 göğüs ucı yarası için gümüş kapak bana derman oldu resmen ve kullandığım ilk günden itibaren fayda etti diğer her türlü kremleri kullandım hiç bir işe yaramadı bende şifa bulun tez zamanda İnşaAllah
Naz_ve_annesi Eylem1 göğüs ucu yarasina lanolin krem kullanabilirsiniz kokusu kötü ama çok etkili bir krem 2.güne etkisini gösteriyor
Sedefe Eylem1 evet mastit olabilir sık sık sağım yapın ve sürekli masaj yapın eğer ateşiniz olursa doktora gidin hemen antibiyotik tedavisi gerekebilir
Bsraaalp Eylem1 dün akşamdan beri aynı şeyi yaşıyorum. Göğüsünüzün boşaldığından emin olun bebek bırakıyorsa geri kalanını sağım yapın bana ılık duş ve masaj iyi geldi tavsiye ederim. Oğlum 5 aylık oluyor ara ara mastit problemini yaşıyorum maalesef