tubaeslem bebegım geceleri cok sık uyanıyor 2 saatte bir uyanıyor yokmu bildiğiniz bi mama uzun uyutacak lutfen yardım edın
Glitter tubaeslem bebeginiz kac aylik? Bu bir donem muhtemelen. Bebeklerin bir gunu bir gununu tutmaz. Mama verseniz de uyumaz buyuk olasilikla
Gzdcnrdnz tubaeslem benim bebeğimde sık uyanıyor. Bu yorgunluk aşırı uyaran olduğu zaman böyle oluyormuş. Karnını ne kadar çok doyurursam yine uyanıyor. Gündüz uykusunu iyi alması lazım birazda.
tubaeslem Glitter 7 aylık bebegım mama verıyorumm aptamıl ama benım ıstedıgım tok tutan bı muhallebı gibi bsey
tubaeslem Glitter 7 aylık bebegım mama verıyorumm aptamıl ama benım ıstedıgım tok tutan bı muhallebı gibi bsey Melikeakiner bende aptamıl kullanıyorumm ek gıda anlamnda ne verebilirim tok tutan
tubaeslem Glitter 7 aylık bebegım mama verıyorumm aptamıl ama benım ıstedıgım tok tutan bı muhallebı gibi bsey Melikeakiner bende aptamıl kullanıyorumm ek gıda anlamnda ne verebilirim tok tutan
Melikeakiner [bilinmeyen] Kaç aylık bebeğiniz, bazen açlıktan kalmıyorlar. Ben aptamil veriyorum çok doyurucu bir mama.
hanife82 ek gıda veriyorsan aptamilin tahıllı kaşık ammalarından verebilirsin doyurucu olur , ek gıda vermiyorsan aptamil advance verebilirisn
guvesra [bilinmeyen] biraz da alışkanlık oluyor gece beslenmesi. 6. aydan büyükse yatmadan aptamilin sütlü bisküvili gece mamasını verebilirsiniz.
tubaeslem guvesra evett birde onu denıyımm tesekkurler tubaeslem yaseminkarakurt evett doyurucuda geceleri işte cok acıkıyor cok
tczehra aptamil devam sütünden verin doyurucudur, eğer ek gıdaya başladıysanız yani 6 aydan büyükse sütlü büsküvili kaşık maması aptamilin yine zaten geceye özel onu kullanın iyi geliyor tok tutuyor rahat uyuyorlar.