tostosum Merhaba hanımlar, dün akşam Hepsiburada dan Fritöz sipariş verdim henüz kargoya verilmedi. Şu an farklı satıcıda fiyatı daha düşük yaklaşık 300 TL. Siparişimi iptal ettiğimde ücreti hemen cüzdana yüklenir mi? Tecrübesi olan bilgi verebilir mi
acimavi tostosum hemen yüklenmez, imkanınız varsa ucuz olanı sipariş edin kaçırmadan, sonrasında ilk aldığınızı iptal edin, para sonuçta yine size gelecek
Mukemuke tostosum ben olsam siparişi iptal ederdim. Para yatana kadar ucuz olan bitmemişse onu alırdım. Bitmişse pahalı olanı tekrar sipariş ederdim.
Rafadan_anne tostosum genelde bir kad dakika sonra hesaba geciyor ama bankadan bankaya Göre değişir haftasonu da yatmayabilir bir hafta da sürebilir.
tostosum Serpil09 acimavi Tubasahra Mukemuke Birşey daha sormak istiyorum iadeyle ilgili, bebeğime bez almıştım henüz paketi açmadım, evdeki kullandığım küçük gelmeye başladı iade talebi oluşturdum teslim edildikten 12 gün sonra. Satıcıya ulaştığı tarih mi önemli benim iade talebi oluşturduğum tarih mi? Ulaşana kadar 15 günü geçiyor çünkü. Netten alışverişte pek tecrübem yok da 🤔
tostosum Pasaben luxell airfryer yazınca çıkıyor hemen. İndirimli fiyattan son 4 tane kalmış acele edin alacaksanız
tostosum Tubasahra kartıma yüklenmesi önemli değil cüzdana yüklense yeter ama tutar yüksek olduğu için riske atamadım sıkıntı yaşarım diye korktum
acimavi tostosum çok belli olmuyor bazen kısa sürede yatıyor ama yine de ucuz olanı kaçırma ihtimaliniz var tabii
acimavi tostosum hepsiburada cüzdan ile ilgili sorularda cevabı vardır belki araştırdınız mı. Benim bu zamana kadar satın aldıktan sonra geri iade ettiklerimde hep cüzdana iade oldu, ne kadar sürede yapılıyor o yüzden çok net bir şey diyemiyorum ama tabi risk var
tostosum Mukemuke fiyat yükseldi bile 😒 ben karar verene kadar 🥲 teşekkür ederim yine de fikriniz için
Mukemuke tostosum ürünü aldıktan sonra 15 gün içerisinde iade talebi edebilirsiniz. Kargo şirketi ürünü satıcıya kaç günde götürür bilemeyiz ki.