Arenbebekk Mahvolduk arkadaşlar 😁 ben böyle bir zor dönem görmedim. Kucak meme kucak meme diye ilerliyoruz. Mutfaktan diğer odalara girmek mümkün değil sürekli dışarı bakmak istiyor. Mızmızlık desen cabası. Anneliğin en zor dönemini yaşıyorum sanki 😔😔😁😁
Tbmbdb Arenbebekk ben de aynıyım çok zor uyuyor gece 2 3 te anca uyuyor 2 3 saat sonra uyanıyor uyanık olduğunda hep ağlıyor gezmek istiyor asla yatmıyor oyun halısında bile sıkılıyor memeyi sürekli bi aliyor bi bırakıyor uykusu aşırı hafif gündüz hep basında bekliyorum uyusun diye bıraksam 10 dk uyanır çit sesine gözünü aciyor
Tdemir Tam olarak bizde aynı haftadayız. Çıldırırcasına ağlıyor hiçbir yerde durmak istemiyor zorla uyuyor yine uyanıp çıldırıyor 🥲🥲🥲 Ne yapacağını şaşırıyor insan
Arenbebekk Tdemir sorma gerçekten çok zor. Uyumakta zorlamıyor hele geceleri birlikte uyuyoruz. Doğduğundan beri beşiğinde yatan çocuk şimdi benimle meme ağzındayken uyuyor malesef çok zor ama az kaldı 2 haftacık daha sabır 😁😁
Dorusko Arenbebekk benim bebiş de öyle sadece meme agzında olursa uyuyor cıktıgı an hemen aranmaya başlıyor uyanıyor 😀 o emerken uyuabiliyorum bende anca. Ben 19.haftadayım
Tdemir Evet sabır çokça sabır haha 😇 içim rahatladı biraz biliyorum atak haftası ama insan yine de korkup telaşlanıyor acaba başka bişey mi var diye
Arenbebekk Tdemir yarın da aşımız var ne yapacağız bilmiyorum zaten mızmız ekstra derdi var eyvah diyorum halime
Arenbebekk Dorusko iyi bitiyor senin 14 19 hafta arasında imiş 2 hafta rahatsın sonra 23. Hafta atağı var 2 hafta gün yüzü görüyoruz ayıp be 😁😁😁
Tdemir Arenbebekk evet bizde 2 gün önce aşı olduk aşırı huysuzlandı 2 akşam biraz ateş oldu hafif mecbur calpol verdik ama saatlerce sakinleşmedin ağladı yani neyse ki geçici süreç bunlarda tuzu biberi diyelim napalım 😂😅😌
Arenbebekk Tdemir aynen öyle canım. Sağlıklı olsunlar da biz çekeriz. Sonuçta ana olmak kolay değil 😁😁