OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Kızım 1,5yıldır hiç tv izlemedi şimdi 2,5yaşında konuşuyor çok şükür şimdi tv izletsem gelişimine zarar veririmi?Öğretici şeyler izlemesini istiyorum
agacsizkoala OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar belirli bi sınır koyduğunuzda olmaz bence zehir değil sonuçta , akşama doğru yarım saat izleyebilir. Oğlum 3 buçuk yaşında 2 yaşından sonra bende günde yarım saat çizgi film açtım ama hiç bakmıyor hala daha öyle dikkatini hiç çekmiyor bende isterdim eğitici birşeyler izlemesini
Duyulurum OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar günde on dakika yirmi dakika kontrollü şekilde izleyebilir. Biz 27 aylık oğlumla 10 dakikalık çizgi film izliyoruz. İzlerken ekran başında onu bırakıp gitmiyorum beraber izliyoruz
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar agacsizkoala mesela bebekken bakmasına bende karşıyım 2yaş sorası ını ama hep merak ermişimdir mesela yinemi zarar diye
Sontvbukucu OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar zarari bize bile var. Yaşla alakası yok. Kisa süreli oldugu surece 2.5 yas izleyebilir.
agacsizkoala OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ben günde yarım saat izlemenin zararı değil faydası olduğunu düşünüyorum, benim evde çocuğu öğrettiklerim belli sonuçta ama orda renkler sayılar taşıtlar isimler herşeyi görebiliyor o yüzden bende yarım saat izlesin istiyorum ama benim oğlum izlemiyor işte