prensesannesii3 Ay kızlar benim kıza bişeyler oldu geceleri dakika başı uyanıp uyanıp ağlıyor sabaha kadar böyle devam etti hiç uyumadık desem yeridir niye böyle oldu😭
Meltemingo prensesannesii3 valla benim oglumda 13 aylık delircem artik 2 satte bir emmek icin kalkiyor emmeyi aliskanlin halinemi getirdi napti blmiorum bir yasina grdginden beri dogru duzgun uyuyamiorum boluk boluk biraktirsammi emzrmeyi bilemedim
graceshelby prensesannesii3 biz 4 aydır öyleyiz malesef artık takatimiz kalmadı uyansa neyse bir de ağlıyor neler denedim neler yok geçmedi
Melesss prensesannesii3 biz de 13,5 aylığız 2 haftadır böyleyiz bir de 2 saat uyutamıyorum gece uyandığında
prensesannesii3 Meltemingo bizde aynı vallaha ya 2 saate bir olsa yine iyi 😭 saat başı yarım saatte kalkıyor
Mihriiii Meltemingo kızım son zamanladda bu şekilde tam 2 saatte bir uyanıyor, acaba siz naptınız geçti mi gece emmeyi bıraktınjz mı? Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilir misini
Zumraumay prensesannesii3 13 aylıkdan bildiriyorum bizde öyleyiz malesef her yarım saat başı kalkıyor 🤷
Busemehmetbora Zumraumay benım oglumda boyle uykudan yana ı kadar sanslıyımdıkı diş patladı gecen hafta amasu an yıne dısmı bılmıyorum. Tek uyku ıstıyor ama bı sefer erken uyutuyorum gecıs donemınde boyle olması normalmıs ama 18.30 da cok erken oluyor napacagımı saaırdım off
Tugce88me prensesannesii3 ikizlerim var 19 aylık tam 4 aydır uyku gerilemesi yaşıyoruz ve sabahlıyorum hiç geçmedi neden oldu bende anlamadım ama yıprandım