selcanadm merhaba güzel anneler boğaz ağrım ve burun akıntım başladı yavaş yavaş grip oluyorum sanıyorum :( 1 aylık bebeğim var ona geçmesinden çok korkuyorum tavsiye edeceğiniz neler var 😥
150411 selcanadm bende aynı durumdayim şuan, nane limon içiyorum bir de bol sıvı tüketiyorum , dinlenmeye çabalıyorum
Mavi2020 selcanadm zencefil zerdeçal bal limon karabiber karıştırıp yiyin sabah akşam bol su ve ıhlamur fayda görürsünüz çok geçmiş olsun maske takın isterseniz geçmesin yavruya cok kücük. Biz kızımla olduk 2 haftadır geçmek bilmedi 28 aylık
Yasemin38 selcanadm nane limon ıhlamur iç bol sıvı tüket meyve ye bebeğini her emzirme öncesi ellerini yıkayıp maske kullan canım çok geçmiş olsun
AhmetAren bende yasınızı görmedim yenş öneri istedim bende sizin durumdayım maske takmaya başkadım inşalah bebegime bulaşmaz diye nasıl gecicek acaba
Obiranne_ Bende aynı durumdayım ilaç sordum hatta kimse ilaç önermedi emziriyorum bende bol meyve yiyip nane limon yaptım şimdi onu içeceğim birde kahvaltıda limonlu baharatlı çorba yaptım içtim parol içtim bide 3 aylık bebeğim benim de geçmiş olsun