Lesyaca Merhaba kızlar rota virüsü için aşı yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız kaçıncı ayda yaptırdınız ? Bu konuda sağlık ocağındaki ebemiz hiçbir bilgi vermedi kendim ilk defa internette gördüm böyle bir şey olduğunu.
[silindi] Lesyaca 3. Ayda yaptıracağım, özel bir aşı devlet karşılamıyor kendiniz alıyorsunuz, benim sağlık ocağındaki hemşirem alır gelirsen ben yaparım dedi, hastalığı geçiren çocukların ağır geçirdiğini biliyorum o yüzden yaptıracağım :)
PoyrazEfenin_annesi Lesyaca ben 3 ve 5.inci ayda yaptırdım doktorum öyle demişti o aylar aşı olmadığı için daha rahat olur diye
bluebird Lesyaca 2 ve 4. Aylar şeklinde planladı doktorumuz. Devletin karşılamadığı bir aşı maalesef. Ağızdan bir sıvı veriliyor. Diğer aşılarla aynı gün olmasına rağmen büyük etkisi olmadı bizde çok şükür🙏🏻
Lesyaca [silindi] _YanakReisinAnnesii PoyrazEfenin_annesi yasacmalamalo bluebird bademerve_ Mehmetcan Rumeysaden Çok teşekkür ederim kızlar sağolun 😊
_YanakReisinAnnesii 3 ve 5 aylarında rotarix yaptırdım , imkan varsa yapılmalı kesinlikle keşke tüm bebekler ulaşabilse kolayca ama işte malesef ki ülkemiz de gerekli olan herşeye ulaşmak zor ve zahmetli
Mehmetcan Lesyaca 2ve 4 aylık olarak yaptırdım bazı ebeler gerek duymuyor bence kesinlikle yapılmalı iki çocuğuna da özel olan bütün aşıları yaptırdım menenjit aşısını da yaptırmanızı tavsiye ederim