PoyrazEfenin_annesi Kızlar merhaba oğlum 6 ay 25 günlük 2 gündür çok huzursuz ve geceleri ağlama krizleriyle uyanıyor bugün alt 2 dişinin patladığını gördüm ağrısı olur mu olursa ne yapmam gerekiyor mama bile yemek istemiyor 🥲
adrmz54 PoyrazEfenin_annesi dentinox diş jeli kullanıp calpol şurup veriyordum doktorumuz önermişti..calpol sadece ateş düşürücü değil aynı zamanda ağrı kesici çok huzursuz olduğu zaman bir ölçek kullanın demişti
PoyrazEfenin_annesi sedaelif mama yememesi normal mi peki kilosu düştü baya bu beni çok endişelendiriyor
adrmz54 PoyrazEfenin_annesi mama yememesi normal diş döneminde bebekler iştahsız oluyor.. hafif ateş olabiliyor..İshal olabiliyor..ek gıda da severek yediği yiceklerden deneyebilirsiniz
PoyrazEfenin_annesi adrmz54 calpol bende de var olmazsa kullanayım hiç böyle görmemiştim çok değişik bir duygu
PoyrazEfenin_annesi adrmz54 ateş şükür olmadı ishal belimize kadar avakado ve labne peyniri çok seviyor olmazsa onları deneyeyim çok teşekkür ederim ☺️
Asiaz Tetagil alın mutlaka çok iyi geliyor doğal içerikli, doktorunuzada danışın mutlaka, zeytinyağı Karanfil uygulayın, yoğurt yedirin soğuk yumuşak meyveler, diş kaşıyıcılar…