Ay-Bek Kızlar merhaba, Gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız çocuk dostu oteller varsa burada paylaşır mısınız? Herkese öneri olur diye düşündüm. Neleri sevdiniz, neleri sevmediniz ya da çocuğunuz neleri sevdi ?
Elfvli Ay-Bek Biz cogunlukla Antalya yi tercih ediyoruz. Kesinlikle sherwood otellerini araştırın hem kaliteli hemde cocuk aile dostu. Bu sene kirman blezaur a gittik bu otelde cocuk dostu oteldi.
OptimusPrime Ay-Bek Üstte kalsın güzel post. Seneye kafamıza göre bir kaç şehiri gezip her şekilde 1-2 gün kalıp yola devam etmeyi düşünerek tatil yapmayı düşünüyoruz. 😍 Ben otel tatili pek sevmiyorum o yüzden fikrim yok
Ssssraa Bu ay Antalya kumluca da ki Rizom beach a gittik. Herkese öneriyoruz çevremizde. Biz çok memnun kaldık. (Aile oteli)
Ay-Bek HLmom çocuktan önce ziganaya gitmiştik:) Marmaris’te grand yazıcıya gittik.Emre otel ilk defa duydum ona da bakayım teşekkürler 🤩
Ay-Bek Elfvli Geçen sene Antalya’da Sueno Delüx Belek ve Marmaris’te Grand Yazıcı’ya gitmiştik. Bu sene Bodrum’da Kairaba İmperial’a gittik. Konum olarak değişiklik istiyorum ama buralardan başka seçenek yok. :)
Ay-Bek OptimusPrime Çok teşekkürler cevabınız için. Araba beni ve oğlumu tuttuğu için sevsem de olmuyor maalesef 🫣 Sonu hep mide bulantısı ve hüsranla sonuçlanıyor. Uzun kilometreler yapıp gezenlere özeniyorum hep 🥰
Elfvli Ay-Bek gittiğiniz oteller zaten en iyilerinden 😁 bende Başka bilmiyorum . Yıllardır çalıştığımız tur şirketi var. Çalışan arkadaşımız oldu artık o standartlarimizi bildiği için ona göre otel tavsiye ediyor. Hic pişman olmadık. Esim Antalya ya takıntılı sadece. Cocuklar ile.gidilecek en kapsamlı oteller Antalya da oluyor.
OptimusPrime Ay-Bek Çocukları tutmuyor araba neyse ki. 🙈 Bende çok uzun, molasız gidemiyorum. Hem çocuklarla sık sık mola vereceğiz. Hemde rota belirledik işte o şehirlerde 1-2 gün gezeceğiz. Yazın da günü birlik denize götürürüz çocukları. Mis. ☺️
Ay-Bek OptimusPrime Ne güzel hayaller 🥰 Bir an önce yaz gelsin de gerçekleştirelim hayallerimizi İnşallah 🌸
Dilruba_1 Valla bir çok otele tatile gittim ama çocuksuz gitmiştim Gittiğim yerlerde genelde çocuklu aileler vardı keyifli görünüyorlardı 😀
Ay-Bek Elfvli Ne güzel yakınınızın olup da tavsiyeler vermesi. Antalya’da seçenek çok doğru diyorsunuz. İnsan arada da değişik yerler görmek diyor. Gerçi hep öyle diyorum otel içinden dışarı çıkamıyoruz çocukla 😀 Fethiye’ye gittiniz mi hiç ?
Gulcehuma Bellis deluxe hotel belek antalya- Side star elegance- calista luxury belek- granada luxury belek- limak otelleri- kremlin palace- topkapı palace bunlar memnun kalabilecekleriniz ama fiyatları nedir şuan bir bilgim yok aşırı artmışlardı