Alminam2311 Yeni doğum yaptım dikiş yerim aciyor idrarim geldiginde bide tutamıyorum sanki kendiliğinden geliyor akıyor.Acı hissinden dolayı mi tutamıyorum diye düşünüyorum sürekli tuvaletim geliyor ayrıca bu durum normal mi
ppzeynep Alminam2311 Normal doğum yaptıysanız idrarınızı tutamamanız normal. Kaslarda gevşeme olabiliyor. Zamanla düzeliyor genellikle.
EnesYasir Alminam2311 normal canım korkulacak bşy değil bende aynısı oldum benimle doğum yapan bayanda aynısı olmuş korkma şuan 16 günlük olduk sızıntı muhabbeti azaldı ilk zamanki gibi değil daha ilerleyen zamanda iyice geçicek diye düşünüyorum
sedaelif Alminam2311 ayy en utandığım sahnemdir doğumdan sonra ilk ayağa kalktığımda tuvalete gidene kadar altıma yapmıştım. Bez falanda vardı ama bir anda tüm içimdeki idrar boşaldı çok acılı ve çok utançvericiydi. Sizinki normal doğummuş birde merak etmeyin geçici bir durum
Alminam2311 EnesYasir iyi bari kendimde mi sorun oluştu diye düşündüm çünkü akıyor tuvalete zor yetisiyorum
11Hilal11 Alminam2311 ben dogum yaotiktan sonra 2 ay altima isedim desem yeridir yani😀😀😀😀 geciyor zamanla