Beyza_ae Sosyal yardıma basvurduk eşimin tc si üzerinden kabul oldu eşim olmadan PTT den ben eşi olarak onu tc sini vererek parayı çekebilir miyim bilgi verebilir misiniz
Alparslan616161 Beyza_ae çekemezsin çünkü imza alıyorlar ptt kart iste ona geçiyor zaten yardım ozmn eşin olmadan atm den çekersin eşin bi gün gitsin kart ıstesin hemen veriyorlar zaten
Cihangiriinannesii Beyza_ae eşiniz gidip kart çıkartacak o şekilde zaten ATM’den çekiliyor ama elektrik yardımını eşiniz ödemesi lazım ona çıktığı için
mehmel54 Beyza_ae önce eşiniz gidecek siz istemeden kart veriyorlar zaten sonrasında da kart ile çekebilirsiniz siz
Merveeemeeliss Beyza_ae ilk başta onun gidip alması gerek zaten kart veriyorlar sonrasında kartla alabilirsin
Nikolinka Vermezler diye düşünüyorum. Vermemeleri de gerekir aslında. Eşiyle arası kötü olup gidip eşinden habersiz böyle bir şey yapılmasını istemedikleri için.
Beyza_ae Birde şunu soracaktım dogalgaz yardımı da çıktı bize hepsini mi ödüyorlar bi kısmını mı nasıl oluyor?
mehmel54 Beyza_ae doğalgaz parası ne kadar çıktı? Misal fatura 400 geldiyse ve yardım 500 tl ise hepsi ödeniyor ama gelen fatura yardım parasından fazla ise üstüne ekleme yapıyorsunuz diye biliyorum