lavinia77 4,5 aylık bebeğim Dişten midir bilmiyorum eli sürekli kulağında sizde de oldu mu? Neler yaşadınız ne gibi belirtiler oldu ne yaptınız uyku düzeni nasıldı? Bizde çok uyanıyor zor uyuyor
DAO lavinia77 4.aydan beri huzursuzluk salyada artış ellerini sürekli ağzına götürme ve zamanla bizimde ellerimizi ağzına götürme hatta şimdi büyüdüğü için bulduğu tuttuğu her şeyi ağzına götürme var. Uyku desen zaten hak getire 🤦🏼♀️ 6 aylık olduk daha ne gelen var ne giden
Berenpinar lavinia77 az önce bir postu cevaplıyordum sizin gibi sorunlar yaşayan… 5 aylık kızım var son 1 ay bizi mahvetti.. Gece uykusu berbat hale geldi gündüz güzel uyuyor geceleri her 30 40 dk da ıkına ıkına kalkıyor. Önce dedim kesin gaz.. Gittim koştur koştur en iyi gaz damlası almaya sonra baktım ki başka sorun var araştır araştır dedim kesin 4.ay atağı uyku regresyonu yaşıyor bekle bekle günler geçiyor değişen bir şey yok…. Sonra bebeğimi gece takip ettim uyurken sürekli kulağını çekiştirip duruyor ve az miktarda ateşleniyor hemen calpol verdim 3 4 gün sonra ne göreyim dişi çıktı…..
Alparslan616161 lavinia77 vala zor cnm bnm oğlum 7. 5aylık oldu yarım saatte bir kıyafet değiştiriyrm elleri ağzında mızmız zor uyuyor gece anlık ağlama krizleri tutuyor salyası aşırı arttı öksürükle boğulma derecesine geliyor 2.5 aylıktan beri böyleyiz ama hala diş yok geçen doktora götürdüm boğulma riskinden dolayı 9 tane diş bi tane dişin patlamasını bekliyor dedi hepsi hazırlanmış nasıl dayanacak bilmiyorum bide küçük dişler değil sondaki dişler hepsi sadece iki tane önde hazır var patlayan yok
lavinia77 DAO aynı sorunları yaşıyoruz peki damakları şiş mi? Ben diş jeli kullanıyorum biraz etki ediyor gibi
lavinia77 Berenpinar >!!< bizde ateş yok ama yinede calpol vereyim mi ? Sade diş jeli kullanıyorum ve kulak ağrısı gerçekten de dişten mi oluyor yoksa bundan bir ay önce de aynı kulak hareketlerinde doktora götürdüğümüzde emzirirken kafası aşağıda kalıyor süt tıkanmış orta kulağına kafasını yukarı tut demişti ondan mı acaba bilemedim
Berenpinar lavinia77 şimdi kulağına çok dokunuyor ve sen kulağına dokununca ağlıyorsa enfeksiyondur. Ama kısa süreli mızmızlanma emerken kulak kaşıma uyurken eli kulağındaysa bu diş tir. Ben KBB gittim orta kulak iltihabımı var diye yokmuş.
lavinia77 Alparslan616161 ya sizde daha da zor geçiyor demek ya yavrum nasıl dayanıyor eminim ki onun için de çok yorucu oluyordur , her çocukta farkli dedikleri bu olsa gerek, siz herhangi ilaç veya jel kullanmadınız mı fayda etmedimi yada soğuk prasa eline verdiğinizde yardımcı olmadımı
lavinia77 Berenpinar iyili bunu söylediniz yoksa tekrar doktora götürecektim neredeyse dediğiniz gibi dokununca ağlamıyor sadece eli kulağında mızmızlanıyor uykudan uyanıyor
Aysgl_clk12 lavinia77 sürekli elini sol kulağına atıyor parçalayacak gibi çekiyor ağlıyor özellikle uykusu gelince yemek yememeye de başladı ne meme ne mama içiyordu