EvrimPera Bebeğimde süt alerjisi olmasından süpheleniyoruz. Bu durumu yasayan varsa 3 gündür süt ürünü tüketmiyorum ancak kakadaki mukuslu kanda artış var. Bu durumu yasayan varsa kan ne zaman kayboluyor kan artarsa endiselenmelimiyim?
Aysegularici EvrimPera bizde rota virüs çıkmıştı ins sizde öyle değildir işal kusma ateş oldumu gerçi iki gün sonra belirti basliyor
Superyorgunanne Bebeğiniz ne kadarlık? Bende de oldu fakat demir ilacındanmis ilacı değiştirdik birdaha yaşamadık
EvrimPera Superyorgunanne 1bucuk aylık demir ilacı kullanmıyoruz ama henüz bundan bir hafta önceye kadar ben sidefer demir ilacı kullanıyordum ama o sebep olur mu?
EvrimPera Zero2310 ilac kullanmıyorum su an sadece süt ve ürünleri tüketmiyorum, sizin ne kadarlık bebeğiniz kakası ne kdardır kanlı siz diyet yapıyormusunuz
Superyorgunanne Zero2310 sidefer kullanıyoruz ikinci şişeye geçtik hatta şikayetim yok hatta severek içmeye basladi
EvrimPera [silindi] arttığı icin bende onları düsündüm ama 3 haftad gecmeden diğerlerini kesme dedi doktor. Sizinde var mı alerji acaba?
Zero2310 EvrimPera 5 aylık şu an 2 aydır kan görüyorum ama ara ara bi bakıyorum 3-4 hafta hiç olmuyo bi bakıyorum tüketmediğim halde kan var özele götürdük domates yeme dedi devlete götürdük kendin diyet yap dedi dikkat ediyorum süt ürünleri yemiyorum şu an ama Demir ilacından da şüphelendim açıkçası