Benimminikim Kızlar 3 yaşında ikiz bebeklerim var adetim şu an 5 gün gecikti bugün test yapıcam elim teste gitmiyor nasıl yaparım diyorum ama içimden adet olursam üzülecek gibi hissediyorum
Benimminikim 3 çocuklu anneler 2 çocuktan farkı huyları mı oluyor ilgimiz kayar mi küçüğe bilemedim ama spiralim vardı 2 senedir kaydıysa olduysa bilemiyorum
AgentMom Benimminikim 2 senedir kontrole gitmediniz mi. Belki stresten geç olmuşsunuzdur. 3 çocuğum var 6 yaş var aralarında ama tamemen bütün huyları suyları farklı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Elizaninanasi01 Benimminikim aslında benimde 3 ve 2 yaşında cocuklarim var sipral de var bazen geç oluyorum hani hamile kalsam uzulmuyecegim gibi geliyor sevinebilirim bile 😂😂
Benimminikim oglumherseyim5 benim ilk tek bebeğim olsa ikinciyi kesin yapardım çok şükür maddi sıkıntımız yok ilgi konusunda da sıkıntı olmaz babaannemiz yardımcı bakalım nasip
Benimminikim AgentMom daha yeni gittim 1 ay oluyor spiral yerinde dedi ama yerinde olsa bile olabiliyor diye bilemedim
oglumherseyim5 Benimminikim Ya böyleyse ne güzel valla ama bi şehirde yaşıyorum ki ne ailemiz var ne kimsemiz bebeğim de çok sıkılıyor
Benimminikim Elizaninanasi01 ılginç bir şekilde aynı duyguları hissediyorum regl olsam üzülecek gibiyim bide çocuklar abi olucam filan diyor sevinecek gibiyim😂😂
Benimminikim AgentMom test yaptım 5 gün gecikmeyle negatif ama bugün de gelmedi erken mıydı test için