Serenkrglmz Kızlar tavsiyenize ihtiyacım var indirim bitmeden robot süpürge almak istiyorum hem silip hem süpüren robot süpürge kulllanıcaları yardımcı olabilir misiniz
gunbaharrrrr Serenkrglmz bende mi vacuum mop pro plus aldim bakalım bekliyorum heyecanla kullanmayı 😀
Angelss12 birminikbebekannesi ses seviyesi nasıl bebek uyurken çalıştırabiliyor musunuz ben asıl onun için istiyorum da
Serenkrglmz birminikbebekannesi şuan tam onu inceliyordum peki sil süpür yaparken halıyı da siliyor demişler ama ?
birminikbebekannesi Angelss12 sessiz modu var ben bebeğim uyurken onu çalıştırıyorum diğer türlü de çok yükses sesli değil
Duyguakts Bende xiaomi vakum mop pro kullanıyorum çok memnunum. Ama sessiz özelliğinde sesli yani tamamen sessiz olmasını beklemeyin evi dip kose silip süpürüyorum temizlik bittikten sonra robotu çalıştırıyorum görsen sanki hiç temizlik yapmamisim gibi 😂
birminikbebekannesi Duyguakts evet bende ilk kullandışımda doğum temizliği yapmıştık dip köşe herley yıkandı temizlendi akşamına yemek falan yendi çalıştırdım ilk kez çıkan pisliği görünce şok olmuştum 😅
birminikbebekannesi Serenkrglmz hayır ben 7 aydır kullanıyorum silerken su yeri kapanıyor halıda parkede siliyor haritalama yaptırın yerleri tespit etsin o şekilde siliyor
birminikbebekannesi Serenkrglmz link bırakmak yasak direk adını yazın çıkıyor bu arada hepsiburada da indirimde şuan
birminikbebekannesi Serenkrglmz https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-pro-akilli-robot-sprge---siyah-p-HBCV00001I64SV?magaza=BHR+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail buyrun indirim bitmiş yanlız
birminikbebekannesi Baakpnr- dün bir bayan oyuncak linki paylaştı hemen kaldırıldı yazmış sonra yasakmış diye
birminikbebekannesi Baakpnr- discord grubu kurduk anneler için onun linkini paylaştım post olarak katılmak isteyen olur diye hemen uyarı aldım 😅
birminikbebekannesi Baakpnr- 5 düşmüştü dün hatta gene bir bayan post açmıştı ona söylemiştim aldı direk demek ki 24 saatlik indirimdeydi