dilayumay Kızlar selamm🥰 Gündüz beş çayına yada akşam çay yanına misafire yaptığınız güzel farklı tarifleriniz var mı? Klasik kek pogaca kısır gibi değil de daha farklı tarifler arıyorum sürekli aynı şeyleri yapmaktan ve yemekten sıkıldım artık. Tariflerinizi benimle paylaşın lutfen😍
birminikbebekannesi dilayumay Ben geçen misafirim geldi tiramisu börülce salatası sarma mercimek köftesi poğaça kurabiye yapmıştım
findiginannesi_ dilayumay Kıbrıs tatlısı.sakallı poğaça .patates köftesi.rulo pasta.şehriye salatası .bunlar güzel fikir olsun canım sanada
dilayumay birminikbebekannesi börülce salatası güzel fikir 😊 tiramisuyu kekle mi yaptınız yoksa kedi diliyle mi?
DenizSerap O zaman salata çeşitleri meze gibi yapmak mantıklı 👌 Yani hem görsel açıdan hem de doyurucu. Humus,Boşnak böreği,maş fasulyeli salata gibi gibi.
dilayumay DenizSerap evet hem göze hem mideye hitap etmeli 🥰 bu ara gittigim her evde kısır sarma Makarna salatası görüyorum 🙄
dilayumay okuyor evet bende çok seviyorum çok ta güzel oluyor ama onunda çatlama riski oluyor. Çatladıgı zaman hem malzeme hem vakit Cop oluyor
Zamansizportakal Kuskus,haşlanmış didilmiş tavuk göğsü,kornişon,sarımsak,dereotu,yoğurt,mayonez karıştır efsane bişey oluyor ben her toplu misafire yapıyorum
Mirosumm8895 dilayumay tel şehriye salatası yogurtsuz ama cok harika oluyor, bezdlye salatası, yeşil mercimek salatası da güzel. Bende bazen köy biberden dolma veya kuru dolma yapıyorum hep börek poğaça yerine tepside içli köfte de güzel
dilayumay Mirosumm8895 küçük top şeklinde İçli koftelerim var onu servis ediyorum, bezelye ve mercimek salatasina da bakacağım 😍
Yagmur1c dilayumay https://www.nefisyemektarifleri.com/incir-tatlisi-nasil-yapilir/nyt-amp/ umarım olmuştur
Olimbonii dilayumay Yarin misafirim var catlak kurabiye yaptim ilk defa cok güzel oldu disi kurabiye ici kek 😍😍😍