Mercannd Merhaba güzel anneler bebeğine Metsil damla kullanan varmı kullanan varsa günde kaç kere nasıl kullandığını yazabilir mi rica etsem bir de doktorunuz gaviscon şurup verdi ama kullanmaya çekindim acikcasi kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Ozlm007 Mercannd ben kullandım ama günde kaç kere verdiğimi inan Şuan hatırlamıyorum ama 5-6 damlayı onu hatırlıyorum az bi süre kullandık biz çünkü 10-15 gün falan yani öyle gazını çıkaramadı derdi çok olmadı bide ben gaz için masaj çok yapardım rahatlardı çocuk bacaklarını karnına çeke çeke masaj hareketleri yapın çıkartıyorlar ve öğreniyorlar o şekilde kendi yapabilir hale geliyor
Sinembaysak Mercannd eczacı günde bir kez 4 damla dedi eger çok sancılanırsa sabah aksam 4 damla da verebilirsiniz dedi basta ise yaramıyor gibiydi bi hafta falan sonra baya rahatlattı bebisi
Mercannd Ozlm007 gaz çıkarıyor fakat bizde reflü çıktı maalesef gaz çıkarsa da rahatlamiyor o yüzden doktorumuz ilaç verdi
Elif_61a Metsil günde 5 kez verebilirsin 7-10 damla kadar eğer yanında maflor da verirsen daha etkili olur