Yeloo Bugun bebegım sunnet oldu bi hafta sonra altı aylık olacak doktor 3-4 saatte bır cay kasıgı kadar calpol verin dedi ama inanılmaz agrıyor mıdesını mahvedıyor agrıyı hıssetmesın dıye 3 saatte bır verıyorum aynı seyı yasayan var mı katılarak aglıyor resmen memeyı bıle tutmuyor her surup vermemızde yaşanıyor😞
Cennet70 Yeloo şuruptan mı bilmiyorum ama bizde aynı 13 gün önce sunnet olduk işk gün katılarak ağladı aynı sekılde calpol verdik doktorumuz 1 hafta içmesi gerektıgını söyledi calpolu
Valide112 Yeloo 6 aylıktan sonra dolven verilebiliyor doktorunuza danışıp calpol yerine dolven tercih edebilirsiniz
OptimusPrime Yeloo Biz 1 ayliktik parol şurup vermişti doktor ilk gün çok zorlayabilir verirsiniz dedi 2. Gün de verirsiniz 3. Gün durumuna göre değerlendirirsiniz demişti. İlk gün dışında ilaç vermedim.
Cennet70 Yeloo bizimki genellikle ağladığı için bilemiyorum ama calpol fan ağlamıyor ki içirirken tatlı olunca yalanarak içiyordu
Yeloo Noname21 evet sonra emziriyordum agzının tadı degıssın dıye ama bu kez tam tersı yaptım cok sukur ıyıyız sanırım aclık da etkılıyordu
Bozay Bize fitil vermişlerdi ya bu fitil ya calpol demişlerdi.Fitil daha etkili diye fitil kullanmıştım. Bir de antibiyotik krem+ağrı kesici krem verildi 2,5 aylıklen yaptırdık hiç ağlama olmadı bizde ilk çiş yapışı dışında
Aloneeee Yeloo verme yani ben hiç calpol vermedim sünnet olduğunda bir de zarar veriyor diyorsunuz ztn vermeyin
Poyrazin_annesii Bn 4 saatte bı vermıştm bı sorun olmamıstı bızde hatta tadını sevıyo severek içmişti