MinikPrensesannesii şuan fiyatı aşırı uygun ihtiyacı olan varsa baksın bence 🥰 happiness istanbul satıcı Trendyolda
1bahar MinikPrensesannesii ya ben o satican bişey alıyorum 10 gün içinde kargoya veriyorlar fiyatları gerçekten çok iyi ama kargo beni sinir ediyor😂
MinikPrensesannesii 1bahar evet kargo süresi bi tık uzun ama ürünleri kurtarıcı gerçekten ben yazın bek ve siyahını almıştım çok güzeller asla salmadı kumaşı renk falan atmadı hiç
OptimusPrime Geçen gün bir indirim yakaladım 4,5 kg salça 75₺ 😍 Tam buraya atacaktım bitti. Benimki kargoya verildi. Böyle anlık indirimleri atmak lazım koşuuun diye
bebitonunannesi_ MinikPrensesannesii 486 liraya kazak mi aldınız 😅benim bir senelik giysi alışverişim
MinikPrensesannesii bebitonunannesi_ ben alışveriş bağımlısı iflah olmaz bi deliyim😂 15 günde harcadığımı ne sen sor ne ben söylim🫠🫠
bebitonunannesi_ MinikPrensesannesii 😟😟😟😟sen harciyon benim burda kalbim duracak.eniste ne işle meşgul
bebitonunannesi_ MinikPrensesannesii güzel.sen ev hanimisin demi .Valla harcasan da bir harcamasan da ne yapsan da boş gecinemiyoruz 🤷
MinikPrensesannesii bebitonunannesi_ mesleğim var ama şuan çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum 😊2 çocuk var😂