Acemianne2807 Çöok yoruldum artık 4 aylık oluyo iki güne kucağımda ve ayakta olmak zorunda sallamamı istiyor yatağa koyunca yanında kalmami istiyor ben kalkınca kalkıyor asla derin uyumuyor napıcam çok yoruldum Allah İçin ne yemek ne temizlik ne duş 😭😭😭
Nereleregidem Acemianne2807 4. Ay bizim de öyleydi sonra bir anda gece kesintisiz uyumaya başladı. Şimdi 6 aylık oldu yine uyku düzeni bozuldu neyin atağını yaşıyorsa
minikkurbag Acemianne2807 canim ilk 2 sene bebeklerde uyku duzeni olmuyor zaten illaki bozuluyor dişi cikiyor atesi alup hasta oluyor vs çok nadir gördüm düzgün uyuyan bebek bide 4. Ayda ciddi bir atak var uykuyu etkiliyor benim oglan 4. Aydan sonra hic uyumamaya baslamisti 6. Aya kadar beklemistim duzelmesi icin duzelmedi uyku egitimi verdim suan 14 aylik guzel uyuyor mumkun oldugunca 6. Aydan sonra desteksiz uyutmaya calis uyku egitimi ver demiyorum herkes ilimli bakmaz ama destek varsa kesmeye calisabilirsin yoksa 2 yasa kadar zorlaniyorlar
Haticemustafa34 Benim bebeğimde 3 buçuk kucağımda beni emerek uyuyor emmeyi bıraktığı an uyanıyor o kadar yoruldum ki ve en fazla yarım saat uyuyor ☹️
Sbryeska Anniko 4 ay 17 günlüğüz,bittim tükendim 4.ay atağını yaşamış annelerden bunları duymak iyi geliyor,herşey güzel olacak deyin bitecek deyin lütfen,bazen umudum tükeniyor oglumun uykusuzlugu kalıcı olacak diye korkuyorum😔
Anniko Acemianne2807 her bebek farklidir bizim 2 hafta surmustu. Bebegine sinirlenme sakin olmaya calis yazik muhtaclar ellerinde degil hareketleri :/
Alparslan616161 Acemianne2807 7.5 aylık hala düzen yok mlsf uzun ataklar diyorlar 4 aylıkken gündüz uykusu yoktu 5 aylıkken gece 6 7 de tamamen uykusuz bi bebek oldu deli gibi uykusu olur ama direniyor