Mrv38 tabi ki, görmedim kusura bakmayın yoksa dönüş yapardım bu konuda çünkü kreşe verme konusundaki kararsızlığı ve gerginliği iyi bilirim, Hatay-İskenderun’da yaşıyorum, oğlum 16 aylıktan beri kreşe gidiyor(şu an 19.5 aylık) 2500 TL ödüyoruz, memnuniyet kısmı şöyle ki genel olarak memnunum, çünkü konuşmasına inanılmaz bir katkısı oldu, sosyalleşme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz, parka götürmemiz gerekiyor gerginliği yaşamıyoruz, hergün etkinlik yapıyor, hatta benimki büyüklerle birlikte İngilizce dersine de giriyormuş, oyuna, harekete doyuyor, dezavantajları şöyle ki başladığından beri hasta hiç düzelmedi, ciddi kilo verdi ve büyümesi durdu bu yüzden ama onu ek takviyelerle, öğretmenlerini biraz da darlayarak çözdüm, çünkü ben başta yemekten soğumasın diye zorlamayın dedim zorlamadıkça yememe başladı, bu sefer vit. Değerleri düştü hepten iştahsızlık, hastalık,resmen kötü bir döngüye girdik, şimdi o kısım düzene girdi. Ama hastalık kaçınılmaz onu söyleyeyim çünkü çocuğunuz büyük başlasa bile o süreci atlatmadan olmuyor ondan kreşten almıyorum diyebilirim.