Deletedmom_875 Termostat kac dereceye ayarladınız kızlar? Gece yattığınız odaya götürüyor musunuz? Benim bebis 4 buçuk aylık 22.5 dereceye ayarladık bilemedim
Karpuzlufistiksarma Deletedmom_875 canım mümkünse uyku tulumu giydir valla dün gece ev buz gibiydi yağmur fırtına resmen evin içinden duyduk sesleri yalıtım yok en üst kat ve eski bina soğuktu ben uyku tulumu içinde zıbın ve pijama takımı vardı sıcakcıktı gece boyu baktım terlemede yokdu
twinboymama Deletedmom_875 içlerinde kısa kollu zıbın, bir de uzun kollu takım veya uzun kollu tulum. bir kat da corap. eğer tulum veya takımın alt pijaması çoraplıysa tekrar çorap giydirmiyorum
twinboymama Deletedmom_875 sıcağı hiç sevmiyorlar, ben de sevmem zaten 🥲 çok şükür üşümüyorlar da hasta da olmadılar
Caglaa94 22.5 derecede 2 çorap Polar takım giydirdiğinizi söylemişsiniz. Oysa ben 23 derecede tek çorap, zıbın üstü bir tulum yada takım giydiriyorum bebeğime 🤷🏻♀️ daha rahat olduğunu düşünüyorum
Deletedmom_875 Karpuzlufistiksarma Uyku tulumu gece kullanıyorum canim zaten gündüz rahat olmuyor ama biraz büyük almışım
Karpuzlufistiksarma Deletedmom_875 bende büyük aldım bir beden daha rahat sıkmaz hem . Valla şuan anlık bildirim yapıyorum sana ev 18 oda kombi açık polar takım giydiriyorum ben . Kendisi sürekli hareketli bakıyotm terleme vs oluyormu diye şükür yok sadce uyurken terliyorum gündüz polarda uyanınca atletini hemen değişim yapıyorum ben