ervakusunannesi Bebeğim 3 buçuk aylık. 1 ay önce konakları dökülmüştü kalmamıştı, bugün baktım saçlarında yine konaklar oluşuyor? Neden? Normal mi böyle bi şey ben sadece ilk zamanlar olur diye biliyorum
Selveraytkn ervakusunannesi inatçı konak alerji belirtisi olabilir bizimde vardı 2 ay sürdü sonra bittik 1 ay temizdi sonra tekrar başladı 1 2 3 hafta daha sürdü sonra tamamen bitti şimdi 10 aylık oldu eser kalmadı mustelanin konak önleyici köpük şampuanı var onu kullanmıştım iyi geldi
Sedefino ervakusunannesi öncelikle Allah analı babalı büyütsün☺️ benim cocugumda da konak oldu napsak geçiremedik meğersem şampuandanmış dalin kullanıyorduk onu iptal ettik cansın baby kullandık oda olmadı mustelayı kullandık aşırı güzel kesinlikle tavsiye ederim o geçirdi 3. Yıkamada birşey kalmadı yapman gereken; Her akşam yatarken halis zeytin yagı sürüp 15 dk bekletip sonra bebekler için e bebekte konak taragı var onunla sacını geriye doğru tarıyordum sonra kafasını cok iyi köpürterek yıkaman lazım iyice mesela bebek lifiyle yıka 2 kere bol su ve cok cok iyi kurulaman lazım yalnız bıngıldagına dikkat etmelisin bastırmadan yaparsan hepsi kayıp gidiyor 🙏🏻
ervakusunannesi Sedefino biz zaten organik şampuan kullanıyoruz ecowell, bir öncekinde dediğiniz gibi geçirdim zaten bitmişti konakları. Sorun tekrar oluşması ama şampuandan olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler yorumunuz için