cicikom Sleepy kullanıyorum kakasını yaptığında birkaç kere taşırma yaşadık. Pişik yapmadı şükür şimdilik. Bezimiz azaldı almayı düşünüyorum. Yorumlarınız neler
fanatikfenerli cicikom ben molfix kullanıyorum küçüğüme sleppy bizde pişik yaptı maalesef şuanlık memnunum
thecamellia cicikom valla bence sleepy bizdede molfix sızdırma yaptı ama kiminde hiç upmıyor deneyinbi bebekten bebeğe değişiyor
Deletedmom_875 Mavi molfix kullanıyoruz pek pişik yapmadı. Beden kücülunce taşma yapıyor ama o da normal
Hilalsuvat cicikom ikisini de kullanıyorum. Ama molfix daha konforlu gibi geliyo. Daha ince daha esnek. Mavi paket molfix alıyorum ama markette yoksa sleepyde kullanıyorum. İkisi de pişik taşırma falan yapmadı bizde
Kaptan03 Her ikisede iyi canım kullandım ama şuan sleepydeyim bebeğim hareketli yürüyor ince yapısı daha rahat hareket etmesi adına..molfixdede püre soft dene bence
menek16 cicikom prima premium care ile basladım molfix kullandım sleepyi denemek istedim ama yok ya bimin ince meyve poşeti gibi hiç sevemedim tekrar molfixe döndüm
Boraninannesii cicikom sleppy natural kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadığım için başka bez deneme gereksiniminde bulunmadım
2prematureannesi cicikom büyüğüne sleepy kullandım küçüğüne şimdi Molfix kullanıyorum sleepy kaliteyi düşürünce