AdenEva baloglaninannesiiiiiiii calpolün hiç bir faydasını göremediğim ateşte pedifen kullandım calpolden daha etkili oldugunu zaten doktorum söylemişti. Cok inatcı bir ateşse fitil kullanıyorum
Show_must_go_on baloglaninannesiiiiiiii burada buna benzer bir post açılmıştı okuduğumda birisi limon suyunu bezle kompres yapın demişti 2 gün sonra kızım ateşlendi soydum ve limon suyuyla yaptım çok çabuk düştü
Ygmruzn baloglaninannesiiiiiiii doktorum ibuford verdi ateşlenmiştik normalde 2 yaş ve üzeri çok araştırdım 2.5 ml dedi ama ben 1.5 ml verdim ateş düşürmede gerçekten etkili benimde bebeğim 5 aylık yinede doktorunuza danışın
bilinmeyenkisi123 baloglaninannesiiiiiiii Ben calpol veriyorum bol su içirin diyorlar zıbınıyla dursun soğuk suyla elini yüzünü ayaklarını başını silin 3 gün önce bebeğim ateşlendi bunları yaptım faydasını gördüm
baloglaninannesiiiiiiii AdenEva doktorumuz pedifen önermiyor 2 yaş altı olduğu için almıştık ama kullanmadık.
AdenEva baloglaninannesiiiiiiii bize doktorumuz önermişti düşmeyen ateşi olduğu için. 8 aylıkken kullandık 3 gün boyunca