Alminam2311 Normal doğum yaptim kesi ve dikişlerim var oturuken yürürken acı veriyor bu dikiş acısı ne zaman geçer acaba bilgisi olan var mı batikon antibiyotik kullanmaya başladım
sihirbakani Alminam2311 benim tamamen 40 gün sürdü hepsinin düşmesi.ic dikişlerim 30.gunden sonra düştü ve evet çok rahatsiz edici.Bolgeyi kuru tutmaya çalışın.Fön makinası ile kurutuyordum ben ara ara batikonda kullanıyordum
Ronron Alminam2311 ay geçmiş olsun bende onlardan çok çektim benim 40günden fazlada sürdü acısı sürekli yanıyordu kuru tut
hellomom Alminam2311 benim öyle dikiş ağrım olmadınir iki gün sadece oturduğumda hafif batma hissettim ama o da çok rahatsız edici değildi. Bence doktorunuza da nir danışın çok canınız acıyorsa.
Maviimm Alminam2311 ben kuru tutuyodum kremlerimi sürüyodum her gün kontrol ederdim ani hareket yapmazdım bi de kurutma makinesi bile kullanmıştım bak şmdi hatırladım☺️ bir hafta sürdü tamamen düşmesi 30 günü buldu
Helininannesi Alminam2311 benim 25 gün olmuştu dikişlerim düşmemişti ertesi gün batan kısmı tuttum dikiş elime geldi kopmuş ama ete yapismisti o gün bütün dikişlerimi elimle tek tek aldım ertesi gün doktora gidip anlattım bı sorun olmadığını söyledi
sihirbakani Fridagul yani zaten ya iç camasirina düşüyor yada pecete ile silince görünüyor kendiliğinden eriyor dikiş ipleri.40inda kontrole mutlaka gidin