Gulizarrnahit Bu damlayi veriyorum saglik ocagi vermisti ama bebegim kusuyor sizin bebekler de oyle mi hiç sevmiyor ne yapacağım bilmiyorum
deletedmom4842 Gulizarrnahit Benim oğlumda kusuyor ilk kustuğunda gerçek kan mı diye korkmuştum sonradan ilaç olduğunu anladım da rahatladım ama ben değiştiricem sanırım
Serdogrul Gulizarrnahit bizde ilk başladıgımızda inanılmaz huzursuzluk yapmıştı ama sonrs alıştı. Şimdi 7 aylık olduk artık oyun yapıyo ilacı verdıgım gibi agzından püskürtüyo 😂
Mutlu34 Gulizarrnahit benim doktorum onu kullanma dedi icindeki bisi bebege zararliymis hatta suanda demir ilacinizi kullanmayin ilk once kan durumuna bi bakalim ona gore solicem dedi
Hande Gulizarrnahit bana sağlık ocağı vitamin Damla’dan başka birşey vermedi 3 buçuk aylık olduk kullanmak zorunlumu 🤦🏻♀️
Gulizarrnahit Mutlu34 en iyisi doktora götüreyim değiştirsin cunku cocugun huyu suyu değişti sebepsiz aglamayan cocuk simdi surekli ağlıyor 🙄🙄
Gulizarrnahit Bynvet pekj saglik bakanligi neden buna izon veriyor yaaa 😞😞😞 bebislerimize yazık birde saglik ocagi veriyor bunu 😖
Bynvet Gulizarrnahit bende aynı durumu sorguluyorum durumu olan doktor önerisini alsın ama durumu olmayan napsın