Karananannes Birikmiş bir miktar paranız varsa onu nasıl değerlendirmek en mantıklısı olur ? herkes altın diyor ama
Marianne Karananannes ne kadar miktardan bahsediliyor bilmiyorum, altın, dolar alınır, borsadan anlıyorsanız oraya yatırılır, rakam yüksekse arsa alınır.
Lavina Karananannes ben altın yada döviz alırdım ama dövizide altına cevirirdim kıyıda kösede dursun 3 beş biriktirdiğim paraları altına ceviriyorum en azından param değer kaybetmiyor
Smnl Karananannes YouTube Mert başaran videolarını izleyin , hatta kitabını okuyun kendiniz karar verin. Herkesin risk algısı farklı. Benim param suan bi kısmı altında bir kısmı borsada
Smnl Karananannes YouTube Mert başaran videolarını izleyin , hatta kitabını okuyun kendiniz karar verin. Herkesin risk algısı farklı. Benim param suan bi kısmı altında bir kısmı borsada
burjuvaanne Karananannes ne kadar altindan bahsediyorsunuz ben surekli altin biriktiririm bi ev aldik yatirimlik tekrar biriktirdim ustune biraz nakit koysak tekrar dan dükkana girerim 💁🏻♀️