Annakarenina_19 Merhaba kızlar, eşimin iş yemeği için kıyafet bakıyorum ama kararsız kaldım size sormak istedim yardımcı olur musunuz Bir de bordo triko elbisenin üzerine bu kolye gider mi Elbiselerin üzerine hırka ya da ceket düşünüyordum olur mu sizce
Deletedmom_21 Annakarenina_19 hiçbirini begenemedim ama su bogazli bordo olan iyi gibi oda baya sade ustune taki takarsaniz saçınızida topuz yaparsaniz iyi olur o kolyede o dedigim elbiseye gitmez
Halimea Annakarenina_19 Elbiselerin üzerine hırka ya da ceket düşünüyordum olur mu sizce Bence Olmaz cnm bu elbiseler cok kabarık , 4 olan daha iyi diğerlerine göre… alıcaksanız onu alabilirsiniz
Anneko Annakarenina_19 bu mevsime şifon elbiseyi hiç uygun bulmuyorum ben biraz abes duruyor diğer bordo elbise de çok günlük ama takiyla kombinlerim dersen olur gibi sanki bordo elbiseyi de boyunuz uzunsa tercih edin altına çorap cizme ve kaşe uzun kabanla giyin o takı da o bordo elbiseyle olmaz
Annakarenina_19 @Anneko Yok çok uzun değil boyum canım orta. Karar vermek zor ya aslında ben o kolyeyi çok beğendim ona Uygun şeyler bakıyorum artık herhalde şık beyaz bluzlerle falan olur Bu nasıl sizce altına ne bulcam bilmiyorum da