Sevzeyd Hevimm Biogai benim bebeğimde ekstra gaza sebep oldu probiyotik çünkü o ekstra bi gaz damlasıyla kullanmama rağmen felaketti sürekli ıkındırdı. Nurse harveyin damlası değil şurubu daha etkili. Ama her çocuk farklı açıkcası deneyerek bulmak zorundasınız ki bulduğunuzda da yüzde yüz gazı bitirmiyor 🥺 Rabbim yardımcınız olsun 🌿
Eflinveannesi_1 Hevimm herkesin memnun olduğu farklıdır bebeğiniz e hangisi iyi geleceği belli olmaz bebeğim kolik en yüksek fiyatlı damlaları denedik hicbiri iyi gelmedi devletin karşıladıgi metsil işe yaradı🤷 Size tavsiyem önce uygunlardan başlayın ben önce bunu kullanamdiigma pişmanım zinco ve metsil kurtardı bizi
KubraKaranKaya Hevimm ikisini ayna anda kullanıyorum ayrı ayrı kullandığımda etki etmedi ikisini beraber kullandım 1 haftaya düzene girdi şuan çok rahatım çok şükğr 2 buçuk aylığız kendi çıakrıyor
Hevimm Sevzeyd önce zinco verdim ama hala kızımın ıkınmaları sancıları devam ediyor galiba sırayla deneyeceğim hepsini
Yusufff-41 Sevzeyd bizdede aynı oldu ısrarla bir ay düzenli kullandım bıraktım relaktaz kullanıyorum kolik bebişleri olan arkadaşlarıma da önerdim fayda gördüler deneyin derim emzirmeden önce bir damla yeterli olur
Hevimm Eflinveannesi_1 sıra sıra hepsini deneyeceğim mecbur yoksa kızım uykusuz kalıyor özelikle geceleri
Hevimm Eflinveannesi_1 metsil annem de önerdi ama ne bilim bi ara metsil hakkında kötü şeyler duyunca vazgeçtim
KubraKaranKaya Hevimm doktorum önerdi aynı anda ikisini sabah akşam 10 ar damla nurse harvey akşam 5 damla bioagaia doğumdan itibaren kullanılıyor
Dilanarya Bizim doktorumuz 15 günlükken biogaia başladı 1,5 aylıkkende nırse harveys başladı ikisinide kullanıyoruz kolik bebek 3 aylık şuan bize iyi geldi