Eymeninannesiiiiiiiiii Merhabalar 8 aylik bebişleriniz günde kaç uyku yapiyor ben 2 uykuya düşürdüm bir sabahtan uyuyor 1.5 saat birde öğlen sonra uyutuyorum 2 saat kadar
Karinyoo Eymeninannesiiiiiiiiii 2 ya da 3.bu aralar üst dişleri çıkacak gece uyanıyor sürekli mecbur gündüz uyuyoruz
Eymeninannesiiiiiiiiii gzmclskan benimkide 8 ay 10 günlük. 3 uyku yaparsam gece uyaniyor 1 2 saat uyanik kaliyor ya şimdi 2 uykuya düştük hiç uyanmiyor akşam 9 sabah 6 7 uyuyor masallah
Eymeninannesiiiiiiiiii Karinyoo ah o üst dişler mahvediyor bizimkinide ya altlari hic anlamamistik ama üstten 2 tane cikardik geçen ay şimdi de 2 tane daha geliyor uçlari gorundu ama daha yeni rahatliyor yavrum
gzmclskan Eymeninannesiiiiiiiiii benimde gece uyanıyo ama geri uykuya döndürüyorum bende 2 ye düşürmeyi düşündüm ama en fazla 2 3 saat uyanık kalabiliyo 2 uyku yapıncada yetmiyor
Eymeninannesiiiiiiiiii gzmclskan emzik ve sallanma yontemiyle uyuyor benimki. Gece beslenmesi yapmiyorum eğerki tekrar uykuya donmesi çok uzun sürerse veriyorum sadece
gzmclskan Eymeninannesiiiiiiiiii bende emzik ve piş pişleyerek uyutuyorum yanına uzanıp 1 e düşürdüm bende 1 aydır