thecamellia masterana0 yer neden yemesin sadece bir yaşına kadar yiyemeyeceği bir kaç şey car onuda doktorunuzdan öğrenebilirsiniz mümkün olduğunca herşeyi tattırmaya çalışın
Meovvmeovv masterana0 yer tabi mamadan daha çok seveceğine de eminim valla benim bebeğim öyle çünkü. Tarhana çorbasına bayılıyor mesela
ppzeynep masterana0 Yiyebilir. Oğlum 8 aylıkken yeşil fasulye, brokoli, karnabahar, makarna… ne versem yiyordu.
ikra_keles masterana0 benim bebeğimde 9 aylık bizim yediğimiz yemeklerden yediriyorum ve çok hoşuna gidiyor. Hatta şuan kendi başına yemek istiyor 😅
DunyamMavi masterana0 ona uygun yemekler olur. Sizin yediğiniz salçaları yağlı normal yemeklerden değil. Sadece mama da değil tabiki. Normal kabak havuç bir çok şeyi yer ama sizin yediğiniz şekilde değil. Ona özel ürünlerle. Ek gıda sayfalarını takip et bir sürü tarif var
Zeynep1903 Valla kızımda 9 aylık uzun zamandır hersey yediriyorum örnegin dün kuru pilav yedi 😂 yasak olan seyler belli zaten onları vermiyorum.
3310umbozuk Benim ilk kızıma 4 5 aylıkken başladım tadıma 9 aylıkken bizim yediklerimizi az tuzlu veya tuzsuz şekilde yedirdim yer tabi niye yemesin verin alışsın
Nedenneden masterana0 9. Ay dayız 3 öğün yemek yiyor birde emiyor :) yumurtası sebze et tavuk makarna pilav aklınıza ne gelirse yapıyorum çorba yemek çoğunu ona özel yapıyorum tuzsuz bebek salçalı aklıma gelen herşeyi karıştırdığımdan ve sebzeyle hiç aram olmadığından herşey veriyorum
Asil1602 masterana0 Bebeğim 9 aylık Organik bebek ürünleri yiyor makarna pirinç tarhana bebek zeytinyağı vs yanlız doktorlar 3 yaşına kadar bağırsak sistemi sorunları olabilir sizinle aynı yemeği yedirmeyin diyor