Egelihayat Bu gaz bizi mahvediyro kizlar ne iyi geliyor bu gaza nee cocugum parcaliyo ikinmaktan kendini. Bio gai nurse harveys kullaniyoruz kimyon cayida veriyorum her yedigime dikkat ediyorum ama bu gaz bitiriyo cocugumu.uykularimizi berbat oldu oglumla . Az cok kac ayda biter bu gaz.😔😔😔
24_06_2019 Egelihayat en iyisi masaj 👌🏻 Bol bol masaj yapın. Biz 3 aylık olcaz atlattık gibi damla felan kullanmıyoruz. Baktık gazı var masajla hemen çıkıyor rahatlıyor
Deletedmom110 Egelihayat bebeğimin 3. ayda bitti gazı. Çok çektik gazdan. Sadece masajla çıkartabiliyoduk,damlalar bi işe yaramadı
Yuso Egelihayat rezeneyi demle ve hem sen ic emxiriyirsan eger hemde bebegine ver bizde cok cektik ve en iyi rezene
Egelihayat 24_06_2019 bizde 3 aylik olana kadar hafif yaşadık lakin 3.haftadır nerdeyse kudurdu gazda 3 bucuk aylik oldu.
Elifsygn Dut kurusu kaynatın ve hem siz hem bebege ıcırın Bı ıkı kasık bazıları hayır olmaz diyecekler lakin ılaclardan daha iyi bir yontem
Ftm48 Egelihayat banada doktor vermişti uyumayan çocuk geceleri huzurla uyumuştu bi deneyin inşallah sizede fayda eder
Deryaa4319 Egelihayat canım benimde öyleydi tek sustuğu yer battaniyenin içine koyup hafif sallıyorduk valla alışmadı da unuttu bile şimdi koyduğum an susuyordu çok iyi oluyordu
Sunay Benim bebeğimde çok gazlıydı gripe water damlamlulşandım 4.5. Aylarda ışave aksamları bıogaıayıda verdım hemen gectı dıyemem rahatlatıyodu arada unuttugum haldede masaj sımdı hava sıcak sabah ılık dus sonrasında masaj gün içinde bacak hareketleri instagramda dr rıfat öztürk bi videosu var izle derim kucagında tutma seklını işe yarıyo
Sunay Egelihayat biraz geç oldu kusura bakma lütfen219 tl bitanesi instagramda belinayın kreasyonlarından alıyodum