gocebebirbayan 35 günlük bebeğim 7 saattir uyumuyor. Karnı tok, altı temiz , gazı çıktı. Kucağıma alıp gezdirirken susuyor , yatırınca ağlıyor. Kucağımda emerken uyuyor , yatırınca kalkıyor. Napıcam kızlar niye böyle ya 🥺☹️
ipekizil gocebebirbayan gazı vardır muhtemelen. her ne kadar geğirtsek de bir miktar gaz bebekte kalıyor. kiraz cekirdekli yastıklar, kemerler oluyor. onları ısıtıp karnına, ayaklarına koyuyorum ben. biraz sancısını alıyor alttan cikan gaz icin.
Alancha gocebebirbayan ahhhh sevgiliianne malesef bizde oyleydıkkk yatagına yattımı uyanıyor hala oyleyıs 2 aylıkk olmamıza rağmen cunku kendını yatakda yalnız hıssedıyor ve korkuyor oyuzden sureklı temas kurmak ıstıyor kucaga alısırmı dıye dusunme bu zamanları gerı gelmeyecek kalabıldıgı kadar kalsın kucagınızda kokklayın gecıcı bır süreçç dahaa cokk masumlar bıze ıhtıyacları var 🙏🏻🙏🏻😍😍 saglıcakla buyutun
gocebebirbayan ipekizil yaa attım ben o yastığı ilk bebeğimde 🤦🏻♀️ reflü yatağının içinde çıkmıştı. Bu ne böyle saçma sapan demiştim ve atmıştım 🤦🏻♀️
mellthemomyone gocebebirbayan hakiki zeytinyağın varsa çok az ısıt ılık olsun bebeğinin karnına az sür masaj yaparak sonra bi bez koy karnına ağız bezlerinden de olur giydir sonra. Karnını sıcak tutsun. İyi gelir umarım bize gelmişti.
ipekizil gocebebirbayan baby jem’in trendyolda baykuslu kiraz yastiklari var . fiyati da uygundu. bi deneyin isterseniz.
gocebebirbayan Alancha yok kucağa alışır mı filan sorunum yok 🤗 21 aylık da kızım var , 6 ay kucağımda taşıdım oturmaya başlayınca rahatlamıştım 😊