Tugce şöyle söyleyeyim şuanda kendi polikinliği var ama normalde şehir hastanesinde çalışıyordu eşim o zaman cafe işletmeciliği yaptı ve biz hastaları vasıtasıyla tanıdık, benim sevdiğim yanı özel klinikte zaten ilgilenmek zorunda ama bu kadın devlet hastanesindede gerçekten çok sıcak kanlı ve ilgiliydi, sizi özenle dinler ve tüm sorularınızı tek tek cevaplar , aklınıza gelir tam siz soracakken cevabını söyler, benim kızım beslenme bozukluğuyla doğdu yoğun bakımda kaldı orada wee baby nin hızlı akış biberonuyla besledikleri için asla meme kabul etmedi bi süre sonra sütüm kesildi tamamen mamaya döndük zaten kolik ve reflüsü vardı ve beslenme reddi başladı, 6 ay kadar hayat hastanesine götürdüm yoğun bakım doktoru orada olduğu için hiçbir çözüme ulaşamadık çocuğun kilo alımıda normal olunca önemsenmedi bile diyebilirim ama bilmiyorki ben kızımı 2 saatte zor besliyorum sürekli aynı şikayetle gidince bana kibar bi şekilde ee ne kadar sürse ilgilenicez anneyiz sonuçta dedi benim derdim ilgilenmemek değilki sorun çözmek, kendimde işin içinde sayılırım sağlıkçıyım o yaklaşımdan sonra gitmedim farklı doktorlarla görüştüm içime sinmedi böylede olunca olan çocuğa oluyor her doktor farklı bi tedavi uyguluyor , sonrasında şehir hastanesinin başhekimine danıştık nasıldır gidelimmi diye gidin dedi, ilgisi ve sıcak yaklaşımından çok memnun kaldım kendi kızıymış gibi ilgileniyor bi doktor sitesi yorumlarına bakın derim.
@_YanakReisinAnnesii