gmzshn fatmaon çarşamba günü olduk tabi ki huzursuzluk sersemlik oldu ateşimizde 38e çıktı bi çay kaşığı calpol kullandık ve ince giydirdik üstünü yaşadığınız şehir soğuksa evin ısısına göre ayarlayın kıyafetini
Rumeysaden fatmaon benim kızımda hiç bişey olmadı canım zaten bir ve ikinci aylar pek tapmazmis ateş yaparsada bir çay kaşığı calpol ver dediler ben ateşi olmadan verdim belki ondan huzursuzlanmadi ama kolu aciyabilir verem asisindan dolayı ona dikkat et
Neva_annesi1 fatmaon Biz öğlen gelelim dedik onu dahi kabul etmediler sabah 9’da vurulması lazım öğleye kadar aşıların etkisi geçiyormuş öğleden sonra gitseniz vurmazlar a ve aşıya götürmeden birgün önce yıkayıp getirin demişlerdi 3 gün yıkanmayacak dediler çünkü
Gulcan21 5 gün sonra iki ay aşımız war insallh iyi geçer ates faln cikiyo diyorlar korkuyorum oyizden
fatmaon @“Gamzesahiin95”#p23456543asiyi dün olduk çok şükür ateş olmadı bı ara sıcak gibiydi baktım 36.8 di akşam. İnternette 48 saat içerisinde ateş olabilir yazıyor ama daha da olur mu ki