Yasemin38 Gizemsmrc direk olarak vermedim hiç canım çocuklara muhallebi sütlaç gibi durumlarda kullandım ama
irva Gizemsmrc 2 yaşında vermedim vermem de.Faydadan çok zararı var gerek görmüyorum.Onun yerine kefir içerdi,yoğurt yerdi o dönemler.
Deletedmom_71 Gizemsmrc 1 yaş önceyi geçtim 3 4 5 yaşta bile cok zararlı. Eğer illa süt ürünü verilecekse ek gıdaya başladığı gibi kefir yoğurt ayran peynir bunlarj verirsen sütun eksikliği cokts aranmaz bile
frAsli Annem zamanında ben 2 aylıkken inek sütü vermeye başlamış. 1,150gram ayında,normal doğum ile evde doğup hastanede görmeden büyümüşüm. Maşallah bir sıkıntım yada eksikliğim olmadı 😅 Zamane dedikleri sanırım şimdi herşeyimöüp biçip tartıp veriyoruz 😇
Gmze34 Yarim_Kilo_Kiyma 27 aylik mama veryorum sabah ve gece yatmadan kahvlti ypmaz gece icmeden de uyumuyor. Süt vermiyorum diye mama veryorum
Irmakmelegim Gizemsmrc 15 ay 20 günlük kziim hiç vermedim dokroumuz da hiç onermedi omletini bile yogurt koyuyorum bazn kendim kek faln yaparsam bazn verrim kziima ama çok nadir günde 3 kez sadece mam icer 3 ana 1 ara öğün yer dış dönemi haric genlde sağlam yer bol bol yogurt peynir yer
Yarim_Kilo_Kiyma Gmze34 Yanlış anlamayın ama 27 aylık için mama vermeye gerek var mı? Artık çoğu gıdayı yiyor olması lazım
CizerBirAnne Gizemsmrc vermiyorum, 1 yaşından sonra da vermeyi düşünmüyorum. Geçenlerde kaynanam sordu, vermiyorum zaten yasak 1 yaştan önce dedim. Amaan biz veriyorduk hiç de bir şey olmadı dedi. Fakat eşim ve abisinin ikisinde de kronik sinirim sistemi hastalıkları var. Kadına da bi şey olmamış halleri bu mı diyemedim kırmamak için.
Gmze34 Yarim_Kilo_Kiyma gida yiyor ama kahvalti yapmiyor sadece yumurta yiyor hergunde yumurta veremiyorum