Mukaddes_5 Arkadaslar destek parasina basvurdum basvuru kabul edildi, Uygun goruslmustur yaziyor para nereye yatiyor Yatmis mi yani
Brutal-Betty Mukaddes_5 para miktarı yazmıyorsa daha para yatmamış tır ayın 8 nde yatacak paralar o zaman yatar büyük ihtimalle
Cicianne2372 Mukaddes_5 bana çıkmadı bir türlü ya şuan çokta ihtiyacım var eşim inşaat işçisi borcumuz var ama çıkmadı bir türlü yanlış yere mi başvuru yapıyorum acaba😢
Erva2580 Bende ilk defa geçen ay aldım her ayın ilk haftası yatıyor diye biliyorum ptt kartınız varsa ona yatıyor yoksaa kimlikle çekiyorsunuz pttdrn daha yapmamıştır yani Aralık ayında yatmaya baslar
Melikekader1 Erva2580 nasıl yani her ay yatıyor mu yoksa tek seferliğine mi 300₺ bana yatan miktar, ben henüz çekemedim benimde yatmış ödeme aşamasında yazıyorsa yatmış demektir henüz gidip çekemedim
Mukaddes_5 Erva2580 ptt kartim var ama 6 yil once almistim hic kullanmamkstim yine de ondamidir ki sistemden ogrenme durumumuz yokmu.
anataraf1leoparbenim UzayliOzge 850 -1650 kuzum burda çoğu arkadaşa 1650 yatmış bana da 1200 yattı en son 1 kere öncesi 450 TL idi çocuk parasıyla felan işte
Tosbikkkk UzayliOzge canım bende süreç devam ediyor yazıyor 1 aydır normal mi? Bide her ay yatıyor derken doğalgaz parasımi her ay yatıyor? Her seferinde başvurumu gerekiyor her ay almak için naısl olıyor acaba
Mukaddes_5 UzayliOzge bir kere basvuru yetiyor mu yani. Simdi benim onaylandi ya her ay duzenli yatacak mi o para
Ali_asaf80880 defnes32 ak Parti’ye üye olanlar bütün yardımdan faydalanabiliyor ben kendim öyle yaptım ihtiyacım olduğundan hep basvurularim kabul olmuyordu ak Parti’ye üye oldum bütün yardımlardan faydalanabiliyorum
Mukaddes_5 defnes32 yani esim isten ayrildi suan sigortasi yok gorunmedigi icin cikmistir diye düşünüyorum
GlzrOgt Mukaddes_5 siz hangisine başvuru yaptınız 15 gün oldu hala süreç devam ediyor yazıyor çıksa ne güzel olur 🙂🤲
Derya-Anne Mukaddes_5 benim eşimde başvurdu süreç devam ediyor diyormuş ne zaman oanylanir bilmiyorum geçen yılda başvuru yapmıştı eşim 250 tl yattı olarak görünüyo ama para nerde belli değil para var ama çekemedik çekemiyoruz
anataraf1leoparbenim Minikbirbebek artık çocuk parası düzenlemesi de geldi çocuk başı 150 den hesaplayın önceki miktarı da 850 ye çektiler 650 +kaç çocuk var yada 850+kaç çocuk var o şekilde baz alınıyor canım
UzayliOzge anataraf1leoparbenim aa doğru ya öyleydi banada 1200 yattı geçen ay bu ay 850 TL gözüküyor daha yatmadı geçen ay zamlı bı şekilde verdiler herkese 😻
Deletedmom_78 anataraf1leoparbenim su an en az miktar 850 mi? 850 nin mi ustune 150 tl koyarak hesaplayacagiz