Canparem35 Bebeğim 8 günlük sutum var baya goguslerim dolu ama bebegim 2 gundur memeyle kavga ediyo artik agzina kesinlikle sokmuyo yemio kafasini cevirio ac kalmamasi icin mama verdim onu gayet yedi bu drumu nasıl asariz fikri olan yardim etsin lutfen ☹️😭
Vmerve Canparem35 meme ucunu tam kavrayamıyodur memedeki kahverengi kısımıda alması gerekiyor.. oğlumda öyleydi sanki istemiyor gibi ama alışıyor emdikçe göğsünüzü elinizle c şeklinde tutun öyle verin tutabilmesine yardımcı olur
Elifinci17 Canparem35 biberon varsa sizi emmez malesef. Sütünüzü sağın parmak yöntemi ile besleyin emzik biberon derhal atın. Mama neden veriyorsunuz sütünüzü sağın onu verin.
Bentuce25 Canparem35 bende sarılıktan dolayı böyle bir durumla karşılaştım bir Doulayla hallettim öncelikle bir silikon başlık alın onunla deneyin öyle alacaktır benimde göğsümün başı olmasına rağmen almadı ama onunla başladık emmeye 2 gün sonra onu da attık
Bentuce25 Canparem35 emzirme pozisyonlarını iyice izleyin yanlış yaptığınız bir yer vardır tutuş oturuş..bebek annesi rahat pozisyonda değilse stresliyse sürekli ağzına sıkıştırılan pozisyonda da almıyor memeyi
frAsli Zorlayın ağlasada memenizi vermeye çalışısın önce meme verin. Ben yapamadım o günlerde kıyamadım sağdım biberon ile verdim şimdi sağ olsun mememi tutmaz hala sağıp veriyorum. 4 aylık oldu.
Canparem35 Elifinci17 bugun mecbur vermek zorunda kaldim cok agladi ac kalsin istemiyorum sagmami beklemezdi
Canparem35 Bentuce25 aldim ondan da ama onu hic surmuyo agzina ne yapacagmi sasirdim hic birsey yokti bian da huy edindi
Bentuce25 Canparem35 ben de en çaresiz kaldığım zamanda artık son çare diye Doula aradım ama cidden iyi birisi bulursanız bu işte onlardan daha iyisi yok kesinlikle başvurun 2 3 saate herşeyi hallediyorlar benim bebeğim bşde sarılıktan gözünü açamıyordu ona rağmen kadın öyle çok yardımcı oldu bana çok küçük alıştırmayın biberona ben de bi ara sütü biberonla verdim ama çok zor sürekli biberon temizle sıcaklığı ayarla
Canparem35 Bentuce25 oda yok ya zeytinyagi surmustum yara oldugu icin midesi mj bulandi acaba yara oldugu halde hic sakinmadim yeterki yesin die 😭