Demura Günaydınlar, Bebişlerinizin ilk yaş günü için ne hediye aldınız, soranlardan ne istediniz fikir verir misiniz?
Whatornot Demura çok yakın arkadaşımın çocuğu 1 yaşına girecek ben de bekleyeyim burada aklıma bir şey gelmiyor 😂
Birgocmenkustuo Demura bizim daha var ama uzun zamandır planımız buydu. Ben ağaç bağışı, eşimde hayvan barınağına bagis yapacak kizim adına ve sertifi kizim için saklayacagiz. Sembolik olarak da bir kaç parça kiyafet ve oyuncak alabiliriz. Ve ilk yas olacağı için pastasını kendim yapacağım.
Demura Whatornot valla ben kendi çocuğuma ne alacağımı bile bilemedim aktivite masası düşündüm ama geç kalmışsın dediler, inşallah güzel öneriler gelir 😅
Demura Birgocmenkustuo ben de doğduğunda kaçuv’a bağış yapıp magnet almıştım, mama bağışı iyi fikir tam kış dönemi, teşekkürler 🌸
Demura Ozlem2904 1 yaşa bisiklet olur mu ki? Bizimki salıncaktan pek hoşlanmadı ama benim de aklıma sallanan ve tekerlekli atlar falan oluyor ya onlar geldi kim bilir kaç paradır ama bir bakacağım
Sebusebu Demura ben cok yakın ark.ıma altın taktım. Bize de altın takılsa hosuma giderdi :) ama tabi sorana söylenmez maalesef.. kıyafet oyuncak alınıyor
AnGeL_24 Sebusebu ben sevmem kimese kiyafet almayi ve bawkalarininda bana almasını belki ben beyenmicem belki kiyafet küçük olucak yani kıyafete verdigi parayi bana versin ben alarim altin takan olsa baya mutlu olurum🤑
Birgocmenkustuo Demura biz doğumdan önce de mama bağışı yapmıştık, büyüklerimiz doğum öncesi bisey yapın, doğum sonrasına bırakmayın demişlerdi. Simdi de devam edeceğiz. Rica ederim.
Nazlican Demura Yani zaten sürekli alıyoruz, 😄 Büyüyünce alıcaz gönlü kalmasın diye ama şimdi gerek yok daha bir sürü para dün gece harcadım ona😁
Ozlem2904 Demura küçük 3 tekerlikliler var 1 ay sonra doğum günü kış pek çıkarmayacağız ama bence evde öğrenip yaza parkta rahatlıkla sürer
elizabeth Demura zaten her şeyini ben aldığım için 1. yaş doğum gününde bi şey alma ihtiyacı hissetmedim 😂 soranlara da gönlünüzden ne koparsa dedim 😀 mayısta 3. Yaşına girecek scooter almayı düşünüyorum.
Demura elizabeth yani tabii ki her şeyini alacağız bizim çocuğumuz sonuçta 😅 herkesin gönlünden kıyafet kopacak muhtemelen bizde 😅
elizabeth Demura o zaman söyleyin büyük alsınlar ayakkabıya ihtiyacınız varsa söyleyin ben ablama demiştim mesela 1. Yaş doğum gününde ayakkabı al diye 😂 kıyafet hep alınıyo diye ben doğum günlerinde çocuklara hep oyuncak alıyorum mesela çok seviniyolar 😀
Demura elizabeth hahah inşallah sorarlar da söylerim 😅 çocuk için en güzeli oyuncak tabii de işe yararlık da önemli 😅