Mmelissb Bebeğim 45 günlük ilk defa bu gece şiddetli bi ağlama krizine girdi ve 1 saat boyunca susmadı gazını ve kakasını yapmış olmasına rağmen. 1 saatin sonunda uykuya daldı ve 5 saat boyunca hiç uyanmadı. Sizce sebebi nedir çok korktum
Dlshnn3 Mmelissb gazını çıkartması gazının olmadığı anlamına gelmiyor bagırsakları gelişmediği için sık sık gazı olup bunun için baya ağlayacaktır benimki 1. Ayda başladı 3. Aya kadar sürdü gaz problemi
Mmelissb Dlshnn3 ağlaması o kadar şiddetliydi ki bi yerine bir şey oldu sandım sabaha kadar gözümü kırpmadan başında bekledim
Dlshnn3 Mmelissb ooo sabahlara kadar ağlar krize girer kızarır morardı sadece gazdan olduğuna inanamaz acile giderdim ama hep gaz çıkardı neler yapardım masajlar zeytinyağı gaz ilaçları altına yapardı gazını çıkarırdı ama yine krizlere girerdi o yüzden endişelenme büyük bir ihtimal gaz
Dlshnn3 Mmelissb tabi yine için rahat etmezse çok ağlarsa yinede bir kere olsun acile gitmeni tavsiye ederim gazı olduğunu anlayıp söylüyor doktor en azından başka sorunu olmadığını anlarsın