Arasboymom Aptemil progemin as yeni adıyla aptemil progemin syneo kullananlar var mı ? Kilo aldırıyor mu ?
NldTk Arasboymom ben bebeğime kullandım ilk aylarda baya kilo aldı doktor bıraktırdı sonra tospik olunca
Snglt anayimbennana sut alerjimz var bizde bugub alicaz tadi ve kokusu kotu diyorlar dogru mu ya kabul etmezse bebegim zTen emmeyi de birakti
anayimbennana Snglt evet gerçekten berbat Allah affetsin leş gibi kokuyor tadı da baya acı ama Baska çete yok me bur içicek doktoruma sorup bende vanilya şurubu aalacğaım içine koyuyorlar mış kokusunu tadını kırsın diye
Arasboymom Snglt tadı ve kokuları gerçekten kötü çok aç olmazsa kabul etmiyor benim oğlum . Sütüm de var yetmiyor ama onun için veriyorum ara ara .
Snglt anayimbennana canim bence vanilya surubu koyma seker sonucta pekmez koy simdi ilk kez denedim icirdim
anayimbennana Snglt canım pekmez daha zararlı olmaz mı daha küçücükler pekmez yorabilir vanilya şurubunu zaten 5 6 damla koyuyorlarmış
Snglt anayimbennana yoo uc doktor da bana pekmez dedi pekmez bebekler icin zararli degil ki bal zararli hatta 2 aylikken meme reddi oldu doktor gogsunun ucuna pekmez sur dene dedi dusun
anayimbennana Snglt aynen balı biliyordum sorayım doktora bakalım Bi normal market pekmezi mi katıyorsun acaba Baska mı
annebenanneoldum Aynen içmiyorsa pekmez dene benim doktorum da 35 günlükken pekmez veya vanilya şurubu demişti ben şifa niyetine pekmez katmıştım. Şuan 7 aylık yemediği ek gıda olursa pekmez katıyorum alışık olduğu tat olduğu icin onu da rahat yiyor