Zeynep1903 Kızım 9 ay 23 günlük Noldu bu kıza vallahi kafayı yiyecegim ya kaç gündür alıskanlık yaptı saatinde uyutuyorum bes dakika sonra aglayarak uyanıyor ve asla uyumuyor şu saat oldu hala ayakta cıldırıcam yemin ederim uykusuzluktan bayılcam 😢
0100117 Zeynep1903 doğduğu ilk 2 ay hariç gece sık sık kalkıyo gec yatıyo erken kalkıyo berbat bir uykusu var en ufak sese dahi uyanıyo artık 3 saat uykuyla duruyorum inanın aylardır şuan 8 aylık hiç değişmedi arada sırada nadiren gece güzel uyuduğu oluyor işte
Bilge_Alparslan Zeynep1903 sorma birde 2 tane diş cektirdim onun agrısı birde diş cıkarma dönemimdeyiz
Zeynep1903 SNA-20-07-22 ya hastalıkta atlattık zaten cok kötu oldu serumlar ıfneler delık desık oldu heryerı yavrumun ondan sonra huyu degıstı zaten 😮💨
Zeynep1903 Bilge_Alparslan cok gecmıs olsun canım sanada vallahi analık kadar zor bi meslek yokmuş bunu anladım eşşek gibi beklemeye mecburuz uyuyana kadar 😮💨 kaç aylık bebişin cnm
Sunashn500 Busrasener43 Aynen öyle sabah 8 e kadar göz kırpmadan ayakta saatlerce gezdirdiğimi susturamadığımı bilirim şimdi gülüyorum ama 😂
Eylul06 Bende 2 tane var of ki ne off 4 ay atagı bitirildi beni şimdi uyudular insallah uyanmazlarda uyurum
Zeynep1903 salakmisincemilee saat ıkıye gelıyodu artık ben uyumusum o nasıl uyudu hıc bılmıyorum besıgındeydı 4,5 da tekrar kalktı emdı uyudu artık yorgunluktan dayanamıyorum anneyiz ama bizde insanız sonucta 😢