5 ay 1 haftalık oğlum var dün gece itibariyle kendi çapımda uyku eğitimi vermeye çalışıyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur. Bebeğim uykuya geçişleri kucakta zıplama memede uyuma ayakta salllama sonra beşikte sallama şeklinde ilerledi hep kendisi belirledi nasıl uyumak istediğini beşikte sallanarak hemen uyuyordu tabi bu süre gittikçe uzadı artık çığrından çıktı beşik durduğu an ağlamaya başlamaya geçti. Dün gece itibariyle karar verdim salllamadan uyutmaya kararlıydım ve başladım tam 2 saat aradan sonra uyudu bu sabah ilk uykuda 52 dakika 2. Uyku 38 dakika 3. Uyku 30 dakikada geçti gece uykusuna 10 dakikada geçti 2 saat sonra uyandı tabi bu geçişlerde sürekli ağlama var ısrarlı bi şekilde en son uyandıktan sonra uykuya geçirmeye çalıştım baya ağladı kucağıma alıp sakinleştirmeye çalıştım sonra yine yatırdım tekrar ağlamaya başladı tabiki çok şiddetli ağlamadıkça kucağıma almadım en son kucağıma aldığımda uyudu şimdi uyuyor ama nedense vicdan azabı var içimde böyle ağlamaları beni çok üzdü acaba yanlış mı yapıyorum diyorum ama bi yandan onu sallayarak uyutmak daha yanlış geliyor ne yapacağımı şaşırdım cidden 🥺🥺